Frivillighetskoordinator - Telemark og Vestfold

Til 4-årig engasjement er det ledig stilling som Frivillighetskoordinator i Telemark og Vestfold.

Aktivitetskoordinator frivillighet i Finnmark

Vi søker en engasjert og samfunnsorientert person til nyopprettet stilling, 2-årig engasjement, som aktivitetskoordinator, som skal bidra til å øke Nasjonalforeningen for folkehelsen lokale aktivitet i Finnmark.

• Motivere og stimulere til økt aktivitet og rekruttering i lokallagene
  • Motivere og veilede/bistå lokallagene i å utvikle samarbeid i og med egen kommune
  • Administrativ støtte for fylkeslaget
  • Bistå og veilede lokallag i å bli mer synlige og attraktive i nærmiljø

Kvalifikasjonskrav

• Relevant utdanning på høyskole eller universitets nivå
  • Erfaring fra prosjektarbeid og arbeide i frivillig organisasjon er ønskelig
  • Evne til å begeistre og involvere andre
  • God formidlingsevne både skriftlig og muntlig
  • Evne til å jobbe selvstendig, strukturert og målrettet

Vi kan tilby en spennende og krevende stilling i en organisasjon i utvikling. En del reisevirksomhet og ukurant arbeidstid må påregnes og søker må disponere bil. Kontorsted vurderes mellom Alta og Vadsø utfra søkergrunnlaget.

Lønn etter avtale og ekstra ferieordning. Pensjonsordning i SPK.

For mer informasjon kontakt seksjonssjef Ninna Gram på tlf. 99293940 eller ass. generalsekretær Jon Richard Haugen på tlf. 92630345.

Søknadsfrist: Snarest og innen 21.04.2014.

Søknad/CV kan sendes gjennom finn.no søkerhåndtering (logg inn med kode 47485322).